Wat klanten zeggen….

“Op een mooie zomeravond in 2018 heb ik meegedaan aan een “opstelling” met Mens & Paard onder begeleiding van Liliane. Het was een bijzondere ervaring om op deze manier aan de slag te gaan met mijn eigen vraagstuk.  

Het is voor mij moeilijk om uit te leggen wat er precies gebeurd of hoe een opstelling eigenlijk ‘werkt’, maar door de vragen en veranderingen in de opstelling en de feedback van het paard, kwam ik tot heel nieuwe inzichten.

Die inzichten hebben mij geholpen met het accepteren van een bestaande situatie en meer rust te krijgen in mijn privéleven. Ook buiten de opstelling om was er een fijn en warm contact met de begeleider en de andere deelnemers/representanten.

Er is een beetje moed voor nodig om op deze manier aan de slag te gaan, maar ik heb de opstelling als fijn én waardevol ervaren.”

NB: in lijn met de AVG richtlijnen, is deze testimonial op verzoek van de coachee geplaatst in anonieme vorm.
#persoonlijkleiderschap #coaching