Wat klanten zeggen….

Liliane heeft me langere periode persoonlijk gecoacht om als leidinggevende van een grote afdeling mijn rol goed te kunnen pakken.

Haar aanpak op systeemniveau is voor mij van onschatbare waarde geweest.  Waarom doen anderen wat ze doen? En is het in jullie organisatie wel duidelijk wie wat moet doen en waarom dat zo is? Daardoor werd ook duidelijker waarom ik mijn rol invulde op de manier die ik deed.

Met haar heb ik inzicht gekregen in mijn eigen (onbewuste) angsten en ontwikkelpunten. Het doen van enkele opstellingen (privé-situatie en werksituaties) hebben hier zeker aan bijgedragen.

Lilianes kracht lag voor mij vooral het opstijgen (systeemniveau) en weer afdalen (persoonlijk niveau), waarbij ze voor mij en met mij zeer concrete en werkbare opdrachten formuleerde. Daarmee aan de slag gaan en er een volgende keer over doorpraten heeft mij laten groeien als leidinggevende en als persoon.

Een coach als Liliane maakte voor mij echt het verschil: niet bang om me uit te dagen of een ongemakkelijk onderwerp bij me neer te leggen en ‘af te pellen’ tot we bij de kern van de zaak waren. Een zeer waardevol traject waarvan ik nog steeds de vruchten pluk!

NB: in lijn met de klantorganisatie haar bedrijfspolicy, is deze testimonial geplaatst in anonieme vorm. De naam van de referent is op aanvraag beschikbaar.
persoonlijkecoaching #leiderschapcoaching #executivecoaching