Klantreactie

Wat klanten zeggen….

Ik heb je ervaren als een gedreven Coach met hart voor de persoon, maar ook met zicht op wat nodig is voor teams en de organisatie als geheel. Heb ervaren dat je goed in staat bent om de grote lijn van de organisatie te zien, te schetsen en deze vervolgens te vertalen naar een aanpak op individueel- en teamniveau.

De retrospectives en de teamsessies bereidde je goed voor waardoor je mij in staat stelde om, als Teamlead, deel te nemen. In de teamsessies wisselde je onderwerpen en behoeftes af van teamniveau naar individueel niveau al naar gelang datgene wat er nodig was. In mijn beleving heb je dat goed aangevoeld en ook de ‘omvang’ van de behoefte: niet groter maken dan het is, maar zeker ook niet bagatelliseren.

Je had telkens de middelen en materialen ter beschikking om teamleden inzichten te geven, juist ook ten aanzien van de meer lastige onderwerpen.

Ik voelde vanaf het begin een klik met jou als mens en als Coach ben ik je steeds meer gaan waarderen. Niet in het minst vanwege de systeemopstelling die ik onder jouw begeleiding heb kunnen doen.

 

NB: in verband met gehouden zijn aan de bedrijfspolicy van opdrachtgever, is dit geanonimiseerd geplaatst. Naam referent is opvraagbaar.

 

#teamcoaching #scrumcoaching #leiderschapcoaching #individueel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *