Gezien, in alles wat je brengt en draagt….

Deze mooie jongen heeft weer ‘hard’ gewerkt deze week. Hij roept me toe als ik vanavond bij stal arriveer en ik bevestig; ik heb je helemaal gezien, in alles wat je brengt, draagt en in alles wat je toont dat aandacht vraagt. Dank. Wat een week.

Hij brengt zo feilloos onherroepelijk zichtbaar en aan de oppervlakte wat er soms zelfs over vele generaties heen doorklinkt in de mensen die hier het erf betreden. Soms met een vraag, een verlangen, een thema, soms voor een coachsessie en evenzo vaak terloops en volkomen onverwacht.

Hij raakt aan, gaat soms zelf staan voor datgene wat lang en ver verborgen ligt. Pas dan kan het worden opgemerkt, erkend, gezien én doorvoeld. Dat wat meer dan eens, ongezien al lange tijd diepe sporen trekt in de levens die nu geleefd worden (of willen worden).

Diepe buiging voor dit bijzondere dier en zijn ‘ziele-opdracht’.

De ervaringen in coachsessies/opstellingen met paarden (en ook in de ongeplande ontmoetingen daarbuiten) worden verwoord als intens en indrukwekkend. Mensen worden op een laag aangeraakt, die voor hen tot dan toe onbekend of zelfs onbereikbaar was. Ik voel me bevoorrecht om deze pure ontmoetingen te mogen faciliteren en om dat te kunnen doen met bijzondere paarden op een prachtige plek in de natuur.

Wil je ook eens, voorbij alle woorden, zo’n ontmoeting ervaren? Aan de hand van een vraag of wens, of juist zonder. Alleen, samen met iemand of met een groep? In de maanden juni, juli en augustus maak ik hier speciaal extra momenten voor vrij. Overdag en ook ’s avonds.

Interesse?
Lees hier meer over deze bijzondere sessies/ontmoetingen.

Vragen?
Neem vrijblijvend contact met me op.

#sensitief #paard #vanbetekenis #nietinwoordentevangen