Je doel voor ogen

Het is nog niet zo eenvoudig om alle afleidingen op je pad te weerstaan. Voor je het weet verworden ze tot je grootste uitdagingen. Helemaal als je van start gaan zonder helder doel voor ogen.

Het kan je enorm helpen als je begint met in gedachten nemen van het moment dat je het doel al hebt behaald. Focus eens op waar en met wie je dan bent, hoe je je dan voelt en ga daarmee op pad. Zo had ik gisteren een flinke digitale uitdaging voor me liggen.

De weg er naar toe was niet gemakkelijk, hobbels en obstakels genoeg. En omdat ik krachtig focus hield op mijn einddoel, kan ik vandaag zeggen: Yes I did it. De klus is geklaard en het is me toch maar mooi gelukt. Dat gevoel van het bereiken van mijn einddoel voelde haast bekend . Heb er bovendien nog veel plezier aan beleefd ook.

Focus op je einddoel en ook jij maakt je eigen werkelijkheid. Wat heb jij vandaag of morgen te doen om jouw doel te bereiken?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *