Be-leef het moment

Ben jij ook overal behalve in het hier en nu? Ontdek je vaak achteraf dat je op de automatische piloot dingen deed. Je naar je werk bent gereden maar de hele route eigenlijk niet echt hebt opgeslagen. Herken je dat, dat je fysiek wel ergens bent dat je gedachten daar dan al lang weer vertrokken zijn, op weg naar straks of zometeen? De boodschappen, de vergadering van later, het telefoontje dat nog moet…. Een overvolle agenda, een druk leven maakt dat we steeds meer worden opgeslokt en vooral in en vanuit ons ‘hoofd’ leven.

Zodra je er bewust bij stil staat besef je eigenlijk hoeveel je feitelijk mist van ieder uur, iedere dag, iedere week…..
Hoeveel meer intenser leef je je eigen leven, door er meer in volle aandacht te kunnen zijn? Om via al je zintuigen waar te nemen, te ruiken, te proeven, te zien….waar je bent, met wie je bent en hoe je je voelt.

Het mooie is dat je ditfoto van Brainsight. gewoon weer kunt gaan oefenen. Je zult versteld staan van het effect en hoe goed het voelt. Wil je de handige tips hiervoor ontvangen? Stuur me dan even een berichtje.

Wil je liever nog wat doorpraten over dit onderwerp? Gericht aan de slag met meer in het moment kunnen zijn en blijven? Ook dat kan. Neem dan vrijblijvend contact met me op.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *